Fotografen gezocht

Heb jij een passie voor fotografie en vind je het leuk om evenementen vast te leggen? Wil je met jouw oog voor detail bijdragen aan schoon water voor iedereen wereldwijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn je werkzaamheden?

We willen je vragen om, in overleg, één of meerdere wandelingen en gastlessen in de periode van maart tot en met juni 2020 van Wandelen voor Water vast te leggen. Aan de hand van een briefing ga je op pad. Uiteraard ben je vrij om je creativiteit erop los te laten. De beelden zullen voornamelijk voor online doeleinden en drukwerk worden gebruikt.
 

Wie ben jij?

Het is je passie om (wandel)evenementen met de beste diafragma, sluitertijd en ISO waarden vast te leggen en je bent een kei in het enthousiasmeren van kinderen tussen de 8 en 12 jaar en hun docent om zich vast te laten leggen voor de foto. Je bent creatief, (hobby)fotograaf, hebt een flexibele werkhouding, neemt initiatieven, bent sociaal en komt deadlines na.

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor ons. Wandelen voor Water biedt een mooie kans om ervaring op te doen binnen je het vakgebied fotografie (voor evenementen) en te werken voor drie verschillende goede doelen. Naast de verantwoordelijkheid die je krijgt, is er ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Gemaakte (reis)kosten worden vergoed. Waar mogelijk zullen we jouw naam bij de geplaatste foto’s vermelden.   

Startdatum: vanaf 23 maart tot en met eind juni 2020.

Enthousiast of vragen?!

Stuur een e-mail naar Angenies Baar via angenies@wandelenvoorwater.nl.  

Direct opgeven als fotograaf? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Aanmeldformulier

6 + 11 =